Summer Travel Style @ The Airport


Dress // ASOS
Suitcase // YNOT?
Bag // souvenir shop, similar here
Shoes // souvenir shop, similar here & here
Hat // souvenir shop, similar here






Με αεροπλάνα, πλοία, τρένα και λεωφορεία, πολλές από εμάς θα δραπετεύσουμε και φέτος για προορισμούς εντός και εκτός Ελλάδας, για να περάσουμε ξένοιαστες και αλησμόνητες καλοκαιρινές διακοπές. Παρότι όμως καταλήγουμε κάθε φορά να κουβαλάμε τη μισή μας ντουλάπα, ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε γυναίκες με τη δικαιολογία "μα πώς θα τα κουβαλήσω τόσα πράγματα?"!

Για όλα υπάρχει λύση: Ένα αέρινο απλό φόρεμα και ένα ζευγάρι άνετα (αλλά και θηλυκά!) για το ταξίδι παπούτσια, είναι ό,τι πρέπει για τις μετακινήσεις μας, χωρίς "ατυχήματα". Επίσης, μια τσάντα που θα τελέσει και χρέη τσάντας παραλίας, βοηθά πολύ στην εξοικονόμηση χώρου. Τέλος, το καπέλο μας κι ένα βιβλίο είναι άκρως απαραίτητα για ευχάριστες ώρες δίπλα στο κύμα. Α, και μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί και ένα φουλάρι γιατί όλα τα μέσα μεταφοράς το τερματίζουν το κλιματιστικό!

Για εμάς που αγαπάμε τις φούστες και τα φορέματα, κύριο μέλημά μας είναι να φαίνονται τα πόδια μας υπέροχα και μεταξένια. Υπάρχει ευτυχώς ένα προϊόν κυριολεκτικά “ενισχυτής αυτοπεποίθησης” και δεν είναι άλλο από το λάδι θρέψης και ενυδάτωσης Βούτυρο Καριτέ & Ζεστή Βανίλια της σειράς Dove Purely Pampering. Το άρωμά του είναι ζεστό και διακριτικό, η μη λιπαρή υφή του αφήνει την επιδερμίδα μεταξένια και εκτός από ενυδάτωση χαρίζει και μια ιριδίζουσα λάμψη σε όλο το σώμα.

Όποιο από τα δυο κι αν διαλέξετε, Φιστίκι & Μανόλια ή Βούτυρο Καριτε & Ζεστή Βανίλια θα διαπιστώσετε κι εσείς τα 3 σημεία που με κέρδισαν:
1. Απλώνονται πανεύκολα και απορροφώνται γρήγορα, πολύ σημαντικό όταν βιάζεσαι
2. Η σύνθεση τους είναι μη λιπαρή και έτσι δεν αφήνει στάμπες στα ρούχα ή όπου ακουμπάς
3. Έχουν πολύ διακριτικό άρωμα, το οποίο είναι αδιαπραγμάτευτο για μένα, που με απωθούν τα βαριά αρώματα, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες

Ένα διακριτικό «πέπλο» φροντίδας για την επιδερμίδα μου.

xoxo
|barefoot duchess|

Photos by Denia Kokoroskou

*Ευχαριστούμε θερμά τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελ. Βενιζέλος" για τη φιλοξενία