Summer Daydreaming by Lilian Xydia // Look 2


Και συνεχίζουμε την παρουσίαση του lookbook της Λίλιαν Ξυδιά με το δεύτερο παραμυθένιο λουκ, στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα ονειρεμένο βεραμάν μάξι φόρεμα.

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Ξετρελάθηκα με την ριγέ μπάσκα αλλά και την πουά πλισέ φούστα, η οποία είναι τόσο μα τόσο πλούσια και εντυπωσιακή. Ζήτησα από την Λίλιαν να μην μαζέψει το στρίφωμα γιατί ήθελα να φαίνεται πριγκιπικό στην φωτογράφιση. Το αποτέλεσμα με επιβεβαίωσε απόλυτα.



Τα ρούχα της Λίλιαν είναι sur-mesure. Στο ατελιέ της θα βρείτε φορέματα καθημερινά, αλλά κυρίως σχέδια και υφάσματα για ιδιαίτερες περιστάσεις. Υπόσχεται να σας βγάλει από την δύσκολη θέση του τι να φορέσετε σε ένα γάμο, στην βάφτιση του παιδιού σας, σε μια σημαντική μέρα που θέλετε να νιώθετε και να φαίνεστε ξεχωριστές. Τα σχέδια είναι ρετρό με μοντέρνα κοψίματα στην πλάτη ή στους ώμους. Το highlight όμως της ταλαντούχας αυτής σχεδιάστριας είναι τα πανέμορφα παραμυθένια νυφικά της.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μου στείλετε email ή προσωπικό μήνυμα σε Facebook και Instagram. Για να βλέπετε όλα τα ποστ που ανεβάζω μπορείτε να με ακολουθήσετε και στο Bloglovin'.

xoxo
|barefoot duchess|

Dress by Lilian Xydia
Photos by Denia Kokoroskou & Alex Antoniadis